Mâncare rapidă, recomandari Chefs Evolution

Mâncare rapidă, recomandari Chefs Evolution - Chefs Evolution

Mâncăruri rapide, rețete pentru ele, surse de inspirație...este ceva ce toată lumea caută în fiecare zi. Multor oameni nu le place să gătească, dar știu că trebuie să o facă pentru a-și menține sau a-și recăpăta sănătatea. Altora le place, dar au foarte puțin timp. 

Deci, ce să gătești când nu ai mult timp? Cum să organizezi mesele și ce să faci pentru a nu irosi mâncarea? Și, cel mai important, cum să eviți să stai mult timp în bucătărie? Verifică recomandările Chefs Evolution pentru pregătirea mâncării rapide când nu ai timp suficient( sau nu vrei).

Supele sunt o mâncare rapidă și sănătoasă

Supele sunt o alegere bună pentru toată lumea. Cureți legumele (sau cumperi alimente congelate), dar fără aditivi inutili! Le pui într-o oală, le gătești, le asezonezi, le mănânci. Este suficientă pentru mai multe mese, poate fi luată la lucru în borcan sau poate fi congelată. Supele chiar se gătesc de la sine. Le poți face puțin mai consistente, adăugând linte, carne, quinoa, paste sau orez. Ele pot fi o masă de prânz sănătoasă și poți chiar să le comanzi de pe https://mancaregatita.ro/. 

Surplusul de mâncare – o nouă rețetă rapidă

Nu arunca mâncarea, chiar și în cantități mici. Poți îngheța aproape totul, iar mesele congelate vor economisi cu adevărat timp de multe ori.  Se pot congela sosuri gata preparate, supe, tocănițe, linte sau năut gătite în prealabil, care pot fi apoi folosite, printre altele, pentru hummus și alte produse tartinabile sau adăugate la o salată simplă. În caserole poți îngheță perfect mâncărurile în care există un adaos de carbohidrați sub formă de paste sau orez. Foarte des, mâncărurile congelate salvează atunci când nu ai putut găti nimic sau frigiderul era gol. Știai asta?

Gătește pentru mai multe zile

Unora nu le place să gătească atât de mult încât decid să o facă odată pentru mai multe zile. Și aceasta este și o strategie bună, unii oameni o fac pentru că nu se poate altfel și le permite să mănânce sănătos. Din ce în ce mai des poți vedea idei de pregătire a meselor pentru toată săptămâna și te poți inspira. Poți pregăti cutiile de prânz, restul le congelezi și le scoți ori de câte ori este nevoie. Congelarea și dezghețarea  sunt cu siguranță o modalitate mai bună de a avea grijă de sănătate decât să mănânci fast food sau supe la plic cu un milion de ingrediente pe care nu le poți descifra.

Salatele de casa

Poate fi plictisitor pentru mulți oameni, dar salatele sunt într-adevăr o opțiune pentru mese rapide. Se pot face literalmente în 5 minute. Cam atât va dura să tai legumele, să adaugi brânză (mozzarella, feta, brânză cu mucegai), puțin ulei de măsline, ierburi și gata. Nu este nevoie să gătești. Ouăle fierb și ele timp de 5 minute, apoi pot fi adăugate la multe salate. Ușor, sănătos și rapid? Sigur!

Gătire la abur

Gătirea la abur necesită să cunoști mai mult sau mai puțin timpul de gătire al produselor în acest fel și să setezi cronometrul. Legumele, carnea, peștele sau orice dorești poate fi gătit în acest fel și vei avea parte de o bogăție de vitamine, minerale și fibre. În plus, nu conțin grăsimi inutile și sunt foarte ușor de digerat.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate