MISIUNE

Misiunea ChefsEvolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm. Și facem asta zi de zi, astfel:

Pregătind mâncăruri alese în cantități generoase, dar prietenoase cu bugetul.

Construind relații solide cu angajații și clienții deopotrivă.

Asigurând un nivel înalt de satisfacție a tuturor celor care aleg preparate culinare din meniul nostru.

Menținând calitatea ingredientelor, gustului, mâncării și serviciilor.

 

VIZIUNE

Vrem să devenim cel mai bun serviciu de livrare mâncare gătită în cantități generoase, oferind preparate culinare accesibile ca preț, dar fără a compromite în vreun fel calitatea ingredientelor.

Viziunea ChefsEvolution este una măreață, dar 100% realizabilă. Pentru că are la bază pasiunea și știința care fac din mâncare o adevărată experiență. În același timp, viziunea ChefsEvolution este simplă în exprimare și complex în practică. Pentru că ne dorim să fim întotdeauna principala resursă pentru clienții care caută să dea gust zilelor și evenimentelor lor.

  • Creăm gusturile care aduc oamenii împreună și căutăm să avem un impact pozitiv asupra clienților noștri, echipei din bucătărie, mediului și comunității.
  • Oferim un serviciu versatil și flexibil, cu consistență și prezentare, care va lăsa o impresie durabilă prin calitatea alimentelor și servirii.
  • Construim o reputație notabilă, încercând să ne autodepășim cu fiecare livrare și preparat culinar care asigură deliciul clienților noștri și succesul evenimentelor pe care le organizează.

 

 

VALORI

După 19 ani de activitate pe piață și o reinventare majoră, putem concluziona că valorile care ne ajută să construim neobosit sunt cele care ne-au format, pe fiecare dintre noi în parte, ca oameni. De aceea vom menține integritatea în tot ceea ce facem, vom continua să dezvoltăm gustul și să ne extindem pentru a satisface cerințele clienților noștri, vom fi competitivi prin preparate culinare de calitate, vom depăși așteptările și vom dezvolta relații de lungă durată cu echipa, furnizorii și clienții noștri.

Am fost, suntem și vom fi serioși cu privire la principiile care ne ajută să fim mai buni:

Calitate înainte de toate!

Onestitate și autenticitate în arome!

Profesionalism și responsabilitate!

 

Livrare mâncare București si Ilfov – un serviciu convenabil care îți poate simplifica rutina de zi cu zi

În ultimul deceniu, industria serviciilor de livrare mâncare a cunoscut o dezvoltare enormă. Cei mai mulți dintre noi încercăm să câștigăm mai mult timp liber pentru a-l putea investi în activități de relaxare. După ce am muncit o zi întreagă, când ajungem acasă, este foarte puțin probabil să ardem de nerăbdare să gătim o masă sănătoasă și gustoasă. 

În schimb, mulți dintre cei care locuiesc în București sau Ilfov preferă să opteze pentru servicii de livrare mâncare București sau Ilfov, beneficiind astfel de mai multe avantaje. Serviciile de livrare mâncare se ocupă cu pregătirea meselor noastre și cu livrarea lor până în fața ușii. Unii furnizori de astfel de servicii oferă, de asemenea, mese personalizate, pentru a îndeplini standardele noastre de aport caloric și de control al porțiilor. În plus, serviciile de livrare mâncare București sau Ilfov reprezintă soluția principală dacă ne este poftă de gustul mâncărurilor de casă. Prin plasare unei comenzi cu livrare mâncare la domiciliu vom primi mâncare sănătoasă și hrănitoare, preparată cu ingrediente de calitate, care nu conține aditivi, conservanți și nici coloranți. 

Iată care sunt principalele beneficii pe care le obținem atunci când optăm pentru livrare mâncare la domiciliu:

Economie de timp

Putem folosi timpul pe care îl economisim pentru a ne relaxa, pentru a ne odihni, pentru a petrece timp plăcut împreună cu cei dragi sau pentru a începe o nouă activitate fizică. Sunt și persoane care profită de tot timpul liber pe care îl au la dispoziție pentru a lucra și pentru a-și impulsiona astfel cariera. Serviciile de livrare mâncare București sau iIlfov nu ne ajută să economisim doar acea jumătate de oră sau o oră cât am avea nevoie pentru a pregăti o masă, dar ne ajută să economisim și timpul necesar pentru a planifica masa, pentru a găsi o rețetă, pentru a cumpără ingredientele necesare, cât și timpul de care am avea nevoie pentru a face curățenie în bucătărie după gătit și servirea mesei. 

Economie de bani

Poate că mâncarea gătită acasă este mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu mâncarea livrată la domiciliu. Totuși, dintre nota de plata la un restaurant aflat în apropiere de casă sau de serviciu, mâncărurile care pot fi cumpărate din vitrina supermarketurilor, preparatele de tip fast-food sau de patiserie, mâncarea livrată la domiciliu este mult mai accesibilă. Multor persoane li se întâmplă să intre în supermarket cu gândul de a-și cumpăra doar un sendviș și ajung să își cumpere nenumărate ale alimente, dulciuri și sucuri, iar asta se întâmplă și atunci când intrați într-o patiserie și vedeți rafturile pline cu tot felul de produse scoase din cuptor. 

Un mai bun control al dimensiunii porțiilor

Serviciile de livrare mâncare oferă porții foarte bine dimensionate, asta fiind cea mai simplă modalitate prin care puteți pierde din greutate. Când gătim acasă, suntem tentați să mâncăm peste măsură sau să nu mai lăsăm un rest de mâncare pentru a doua zi. Când cumpărăm produse fast-food, din nou ajungem să cumpărăm adesea mai multe produse pentru că nu ne putem decide doar asupra unuia. Putem face alegeri culinare sănătoase și cât se poate de dietetice prin intermediul serviciilor de livrare mâncare București sau Ilfov, ceea ce ne ajută să ne atingem obiectivele de slăbire și fitness. Dacă doriți să slăbiți, trebuie doar să alegeți preparate sănătoase, gătite la grătar, la cuptor sau la aburi, lipsite de grăsime și sosuri grele. Supele, ciorbele, supele cremă, mâncărurile cu legume și carne, legumele la grătar și peștele sunt doar câteva alegeri sănătoase.  

Respectarea obiectivelor de sănătate

Una dintre cele mai mari provocări ale respectării obiectivelor de sănătate este să facem alegeri alimentare inteligente în mod constant. Serviciul de livrare mâncare simplifică alimentația sănătoasă, permițând bucătarilor profesioniști să creeze mese echilibrate pe care pur și simplu trebuie doar să le savurăm.

Reduceți deșeurile

Adesea ni se întâmplă să fim nevoiți să aruncăm foarte multe produse din frigider, deoarece au expirat sau nu mai arată la fel de proaspăt. Știm foarte bine că, din păcate, puțini dintre noi ne-am dezobișnuit de obiceiul de a cumpăra prea multă mâncare pe care ajungem să o aruncăm. Ca să nu se mai întâmple asta, ar trebui să devenim persoane foarte calculate, care prioritizează utilizarea tuturor ingredientelor din frigider și gătirea meselor acasă. De câte ori nu ați cumpărat un ingredient pe care l-ați folosit doar pentru una sau cel mult două mese? Pe de altă parte, cu serviciul de livrare mâncare la domiciliu, putem minimiza resturile, ceea ce duce în cele din urmă la mai puține deșeuri. În plus, mesele livrate la domiciliu sau la birou ne scutesc și de efortul de a căuta ingrediente speciale pe rafturile magazinelor. 

Respectarea restricțiilor alimentare și intoleranțelor

Multe familii au unul sau mai mulți membri care trebuie să respecte anumite restricții alimentare, care prezintă o alergie la anumite ingrediente sau pur și simplu s-au născut cu o intoleranță alimentară. Poate fi dificil să satisfacem diferitele cerințe și restricții alimentare ale tuturor membrilor familiei. Același lucru este valabil și atunci când aveți mai mulți prieteni în vizită și unii dintre ei sunt nevoiți să respecte anumite restricții alimentare. Iată că serviciile de livrare mese gata preparate oferă opțiuni fără lactate, fără gluten, vegane și vegetariene pentru a elimina problemele legate de planificarea și pregătirea mesei. 

Încercați noi preparate

Un alt avantaj foarte încântător pe care îl oferă serviciile de livrare mâncare la domiciliu are legătură cu faptul că putem încerca noi feluri de mâncare pe care nu ne-am gândit poate niciodată să le preparăm acasă. Comandând mese gata preparate, s-ar putea să dăm peste noul fel de mâncare preferat.

Scăpați de stres

Este important să ne tratăm bine, mai ales după o zi stresantă și obositoare. O zi de lucru la birou poate fi foarte dificilă, la fel și o zi petrecută acasă, cu copiii. La finalul unei zile grele, vă puteți răsplăti cu o masă delicioasă, care nu necesită niciun efort și nici curățare. Meniul de preparate pe care le putem comanda la domiciliu devine din ce în ce mai diversificat, incluzând opțiuni fără lactate, fără gluten, fără ouă, vegetariene și vegane, foarte proteice sau cu un conținut scăzut de calorii, pentru a se potrivi fiecărui regim alimentar. Fiecare preparat este foarte bine analizat, echilibrat din punct de vedere nutrițional și cât se poate de delicios.