Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AMERICAN FOOD CATERING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

ChefsEvolution.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ChefsEvolution.ro

 

Intregul continut al site-ului ChefsEvolution.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AMERICAN FOOD CATERING SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AMERICAN FOOD CATERING SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul ChefsEvolution.ro este detinut de catre AMERICAN FOOD CATERING SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe ChefsEvolution.ro sunt comercializare de AMERICAN FOOD CATERING SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 

In situatia in care, din diferite considerente, incercarea de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati nu se finalizeaza cu succes veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail utilizata la plasarea comenzii un link prin intermediul caruia veti putea relua procesul de plata. E-mail-ul ce contine link-ul de plata va fi transmis de catre PlatiOnline, in numele AMERICAN FOOD CATERING SRL.

 

Numele Societății: AMERICAN FOOD CATERING S.R.L.

CIF: J40 /6300 /2004, RO16345847

Adresa Societății: Str. OASULUI 39, Sector 1, BUCURESTI

Telefon: 0762726272 : Luni - Vineri 08-18

E-mail: hello@chefsevolution.ro (timp raspuns max. o zi lucratoare)

 

Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

 

Chefs Evolution poate publica pe website produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Chefs Evolution isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

 

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Chefs Evolution, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

 

Chefs Evolution raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online.

 

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 zile.

 

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse realizate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Livrare mâncare București si Ilfov – un serviciu convenabil care îți poate simplifica rutina de zi cu zi

În ultimul deceniu, industria serviciilor de livrare mâncare a cunoscut o dezvoltare enormă. Cei mai mulți dintre noi încercăm să câștigăm mai mult timp liber pentru a-l putea investi în activități de relaxare. După ce am muncit o zi întreagă, când ajungem acasă, este foarte puțin probabil să ardem de nerăbdare să gătim o masă sănătoasă și gustoasă. 

În schimb, mulți dintre cei care locuiesc în București sau Ilfov preferă să opteze pentru servicii de livrare mâncare București sau Ilfov, beneficiind astfel de mai multe avantaje. Serviciile de livrare mâncare se ocupă cu pregătirea meselor noastre și cu livrarea lor până în fața ușii. Unii furnizori de astfel de servicii oferă, de asemenea, mese personalizate, pentru a îndeplini standardele noastre de aport caloric și de control al porțiilor. În plus, serviciile de livrare mâncare București sau Ilfov reprezintă soluția principală dacă ne este poftă de gustul mâncărurilor de casă. Prin plasare unei comenzi cu livrare mâncare la domiciliu vom primi mâncare sănătoasă și hrănitoare, preparată cu ingrediente de calitate, care nu conține aditivi, conservanți și nici coloranți. 

Iată care sunt principalele beneficii pe care le obținem atunci când optăm pentru livrare mâncare la domiciliu:

Economie de timp

Putem folosi timpul pe care îl economisim pentru a ne relaxa, pentru a ne odihni, pentru a petrece timp plăcut împreună cu cei dragi sau pentru a începe o nouă activitate fizică. Sunt și persoane care profită de tot timpul liber pe care îl au la dispoziție pentru a lucra și pentru a-și impulsiona astfel cariera. Serviciile de livrare mâncare București sau iIlfov nu ne ajută să economisim doar acea jumătate de oră sau o oră cât am avea nevoie pentru a pregăti o masă, dar ne ajută să economisim și timpul necesar pentru a planifica masa, pentru a găsi o rețetă, pentru a cumpără ingredientele necesare, cât și timpul de care am avea nevoie pentru a face curățenie în bucătărie după gătit și servirea mesei. 

Economie de bani

Poate că mâncarea gătită acasă este mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu mâncarea livrată la domiciliu. Totuși, dintre nota de plata la un restaurant aflat în apropiere de casă sau de serviciu, mâncărurile care pot fi cumpărate din vitrina supermarketurilor, preparatele de tip fast-food sau de patiserie, mâncarea livrată la domiciliu este mult mai accesibilă. Multor persoane li se întâmplă să intre în supermarket cu gândul de a-și cumpăra doar un sendviș și ajung să își cumpere nenumărate ale alimente, dulciuri și sucuri, iar asta se întâmplă și atunci când intrați într-o patiserie și vedeți rafturile pline cu tot felul de produse scoase din cuptor. 

Un mai bun control al dimensiunii porțiilor

Serviciile de livrare mâncare oferă porții foarte bine dimensionate, asta fiind cea mai simplă modalitate prin care puteți pierde din greutate. Când gătim acasă, suntem tentați să mâncăm peste măsură sau să nu mai lăsăm un rest de mâncare pentru a doua zi. Când cumpărăm produse fast-food, din nou ajungem să cumpărăm adesea mai multe produse pentru că nu ne putem decide doar asupra unuia. Putem face alegeri culinare sănătoase și cât se poate de dietetice prin intermediul serviciilor de livrare mâncare București sau Ilfov, ceea ce ne ajută să ne atingem obiectivele de slăbire și fitness. Dacă doriți să slăbiți, trebuie doar să alegeți preparate sănătoase, gătite la grătar, la cuptor sau la aburi, lipsite de grăsime și sosuri grele. Supele, ciorbele, supele cremă, mâncărurile cu legume și carne, legumele la grătar și peștele sunt doar câteva alegeri sănătoase.  

Respectarea obiectivelor de sănătate

Una dintre cele mai mari provocări ale respectării obiectivelor de sănătate este să facem alegeri alimentare inteligente în mod constant. Serviciul de livrare mâncare simplifică alimentația sănătoasă, permițând bucătarilor profesioniști să creeze mese echilibrate pe care pur și simplu trebuie doar să le savurăm.

Reduceți deșeurile

Adesea ni se întâmplă să fim nevoiți să aruncăm foarte multe produse din frigider, deoarece au expirat sau nu mai arată la fel de proaspăt. Știm foarte bine că, din păcate, puțini dintre noi ne-am dezobișnuit de obiceiul de a cumpăra prea multă mâncare pe care ajungem să o aruncăm. Ca să nu se mai întâmple asta, ar trebui să devenim persoane foarte calculate, care prioritizează utilizarea tuturor ingredientelor din frigider și gătirea meselor acasă. De câte ori nu ați cumpărat un ingredient pe care l-ați folosit doar pentru una sau cel mult două mese? Pe de altă parte, cu serviciul de livrare mâncare la domiciliu, putem minimiza resturile, ceea ce duce în cele din urmă la mai puține deșeuri. În plus, mesele livrate la domiciliu sau la birou ne scutesc și de efortul de a căuta ingrediente speciale pe rafturile magazinelor. 

Respectarea restricțiilor alimentare și intoleranțelor

Multe familii au unul sau mai mulți membri care trebuie să respecte anumite restricții alimentare, care prezintă o alergie la anumite ingrediente sau pur și simplu s-au născut cu o intoleranță alimentară. Poate fi dificil să satisfacem diferitele cerințe și restricții alimentare ale tuturor membrilor familiei. Același lucru este valabil și atunci când aveți mai mulți prieteni în vizită și unii dintre ei sunt nevoiți să respecte anumite restricții alimentare. Iată că serviciile de livrare mese gata preparate oferă opțiuni fără lactate, fără gluten, vegane și vegetariene pentru a elimina problemele legate de planificarea și pregătirea mesei. 

Încercați noi preparate

Un alt avantaj foarte încântător pe care îl oferă serviciile de livrare mâncare la domiciliu are legătură cu faptul că putem încerca noi feluri de mâncare pe care nu ne-am gândit poate niciodată să le preparăm acasă. Comandând mese gata preparate, s-ar putea să dăm peste noul fel de mâncare preferat.

Scăpați de stres

Este important să ne tratăm bine, mai ales după o zi stresantă și obositoare. O zi de lucru la birou poate fi foarte dificilă, la fel și o zi petrecută acasă, cu copiii. La finalul unei zile grele, vă puteți răsplăti cu o masă delicioasă, care nu necesită niciun efort și nici curățare. Meniul de preparate pe care le putem comanda la domiciliu devine din ce în ce mai diversificat, incluzând opțiuni fără lactate, fără gluten, fără ouă, vegetariene și vegane, foarte proteice sau cu un conținut scăzut de calorii, pentru a se potrivi fiecărui regim alimentar. Fiecare preparat este foarte bine analizat, echilibrat din punct de vedere nutrițional și cât se poate de delicios.