Protecția datelor tale personale este foarte importantă pentru noi, sens în care am adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale. Te asigurăm că am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de către angajații și colaboratorii noștri. Trebuie să reții că cu cât furnizezi mai puține informații, cu atât ai mai mult controlul asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, dacă dorești să navighezi anonim și nu dorești ca și comportamentul tău să fie testat independent de noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efectuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga, de exemplu, în modul "incognito" cu Google Chrome sau în modul "privat" cu Firefox.

Te informăm că prin acceptarea politicii de confidențialitate, ești de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către AMERICAN FOOD CATERING S.R.L., denumită în cele ce urmează ChefsEvolution, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: AMERICAN FOOD CATERING S.R.L.
Adresa societății: București
Telefon: 0762726272
E-mail: hello@chefsevolution.ro

Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la: heelo@chefsevolution.ro.

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care, ai dreptul să refuzi colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale de către ChefsEvolution în conformitate cu legea privind protecția datelor, o dată ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar doar să trimiți un e-mail de refuz, la adresa mai sus menționată. Acest lucru va conduce automat la încetarea comunicărilor din partea noastră. Trebuie să reții faptul că, prin refuzul tău, este posibil ca utilizarea site-ului web să nu mai fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile tale:
Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit.

Legea, îti conferă următoarele drepturi:
• Dreptul de acces - Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
• Dreptul la rectificare - Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat;
• Dreptul de ștergere “dreptul de a fi uitat” - Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal;
• Dreptul la restricționarea prelucrării - Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
• Dreptul la portabilitatea datelor - Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
• Dreptul la opoziție - Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
• Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere - Dreptul de a depune o plângere împotriva ChefsEvolution la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru ChefsEvolution este:
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a îți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu eziți să ne contactezi în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Ce date colectăm, când, de ce și cum colectăm datele tale?
ChefsEvolution colectează, procesează, stochează și dezvăluie diferite date cu caracter personal pentru a îți putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele tale altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, datele despre locație și adresa de e-mail.

Pentru a fi transparenți și a te face să înțelegi într-un mod clar și ușor cum funcționează și cum se aplică aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.

Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:
1. vizitați site-ul chefsevolution.ro

În momentul în care accesezi site-ul nostru, dar fără să fii autentificat, ChefsEvolution colectează următoarele date cu caracter personal:
Informații despre dispozitiv:
ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune:
Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Aceste informații sunt colectate pentru a afișa site-ul web vizitat. Pentru a ne asigura că respectăm principiul de minimizare a datelor cu caracter personal, ChefsEvolution se limitează în a colecta doar datele care sunt absolut necesare.

2. vizitați site-ul chefsevolution.ro, vă înregistrați și comandați
Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite.
Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, după înregistrare vei primi din partea noastră un e-mail de confirmare, precum și informări și chestionare ulterioare. ChefsEvolution va colecta toate datele necesare procesării comenzilor, câmpuri ce sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile tale. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizezi aceste date cu caracter personal, în mod voluntar ne vei ajuta să ne îmbunătățim serviciile.

Date de acces:
E-mail, ID-Utilizator, Parolă

Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare):
Numele, prenumele, societatea (opțional), adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Informații despre modalitatea de plată:
Numerar, card bancar, sau plată on-line.

Informații despre dispozitiv:
ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.

Date de comunicare:
Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail).

Date de conexiune:
Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Informații despre comenzi:
Istoricul comenzilor.

Alte informații:
Datele pe care le primim în mod voluntar în timp ce utilizezi site-ul sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme - Facebook, Instagram, youtube).

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum te-am informat, colectăm datele tale. personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Relația cu departamentul de clienți: Atunci când contactezi Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizezi. De exemplu, motivul pentru care ne-ai contactat, care comanda nu v-a mulțumit sau dacă la livrare ai sesizat neconcordanțe sau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele personale pot varia.
ChefsEvolution își dorește să fii un client mulțumit și astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sau prin intermediul convorborii telefonice, sunt stocate și înregistrate pe server-ul nostru intern.

Categorii de date cu caracter personal:
Date despre cont, date de acces, date de comunicare, alte informații.

Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs. și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului). ChefsEvolution este interesată în a îți oferi cea mai bună experiență (interes legitim).

Relația privind procesul de primire livrare comandă:
O dată ce comanda este confirmată, aceasta este pregatită și în programul stabilit va fi livrată de către livratorii ChefsEvolution, care sunt proprii angajați sau colaboratori și care au acces la datele tale cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:
Detalii privind comanda, nume și prenume, adresa de livrare și număr de telefon.

Bază legală:
Pentru a îți trimite comanda avem nevoie de datele tale cu carater personal (îndeplinirea contractului).

Pază și protecție cibernetică

ChefsEvolution și-a propus să iți ofere cele mai bune servicii. Nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca tine. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ai primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția ta.

Categorii de date cu caracter personal:
Date de conectare
Accesați datele

Bază legală:
Suntem obligați din punct de vedere legal să îți protejăm datele în mod corespunzător (respec-tarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele tale cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct. Folosim datele tale personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile tale să nu prevaleze.

Interes legitim în scop:

de publicitate: așa cum a procedat și în trecut, ChefsEvolution va continua să îți trimită e-mailuri pentru a îți oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

marketing prin e-mail: ChefsEvolution va selecta informările în scop de marketing, astfel că la tine vor ajunge doar acele informări care se potrivesc cu preferințele tale. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

date de măsurare: Pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne optimiza reclamele, vom colecta diferite date de măsurare.

Cesiune și achiziție, fuziune și achiziție, schimbare asociați: Te informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părtilor sociate, American Food Catering SRL va dezvălui informațiile tale cu caracter personal socității respective. ChefsEvolution, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea American Food Catering SRL, va respecta reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Alte informații: datele pe care le furnizezi în mod voluntar atunci când utilizezi site-ul nostru web, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme), vor fi colectate și prelucrate împreună cu datele solicitate de noi.

Când ștergem datele tale?

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

ChefsEvolution va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului. Dacă contul tău va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, ChefsEvolution va șterge și contul. Înainte de aceasta, vei primi o notificare separată de la adresa noastră, pe adresa de e-mail înregistrată în contul tău de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele tale?

ChefsEvolution nu furnizează datele tale unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. Înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și că pot demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

Informații despre cookie-urile prezente pe site chefsevolution.ro
Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim.
Pentru a face vizita atractivă pe site-ul nostru și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folo-sim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dis-pozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dis-pozitivul tău rămân alte cookie-uri care ne permit nouă sau colaboratorului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Poți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și poți decide în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului nostru.

Ce categorii de module cookie există?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul, pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navighezi pe paginile site-ului. Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care te aflii) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu îți pot urmări mișcările pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performanță colectează informații despre utilizarea unui site/aplicație - de ex-emplu, paginile pe care un vizitator le vizitează cel mai des și dacă primește mesaje de eroare de pe o pagină. Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utiliza-torului. Informațiile colectate sunt agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site/aplicație și, prin urmare, pentru experiența utilizatorului. Cookie-uri în scopuri de marketing sunt utilizate pentru a redirecționa reclame relevante pentru utilizator și adaptate la interesele sale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita frecvența unui anunț și a măsura eficacitatea campaniilor publicitare. Acestea înregistrează dacă ați vizitat un site/aplicație sau nu. Aceste informații pot fi distribuite unor terțe părți (de exemplu, agenți de publicitate). Îmbunătățirea cookie-urilor de direcționare și de publicitate sunt adesea legate de funcționalitățile site-urilor terțe.

Refuzarea utilizării cookie-urilor
Dacă nu doriți ca ChefsEvolution să colecteze și să analizeze informații despre vizita ta, poți să faci acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă dorești să refuzi, te rugăm să ne contactezi conform informațiile de contact menționate mai sus.

Pentru implementarea tehnică a acestei contradicții, în browserul tău va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a iți cartografia opoziția. Din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergi cookie-urile sau utilizezi un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunți din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la terțe părți
Google AdWords
Ca și client AdWords, folosim urmărirea conversiilor Google. Acesta este un serviciu de analiză furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; "Google"). Dacă accesezi site-ul nostru prin intermediul unui anunț Google, Google Adwords va seta un cookie pe dispozitiv ("cookie de conversie" - cookie de performanță). Acest cookie va expira după 30 de zile. Nu este pentru identificarea personală. Dacă cookie-ul nu a expirat atunci când vizitezi anumite pagini, noi și Google putem recunoaște că cineva a dat click pe anunț și a fost redirecționat către site-ul nostru. Fiecare agent de publicitate primește un cookie diferit. Prin urmare, modulele cookie nu pot fi urmărite pe site-urile web ale agenților de publicitate. Informațiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clienții AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Agenții de publici-tate vor vedea numărul total de utilizatori care au făcut clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină de etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, ele nu primesc nicio in-formație care ar putea identifica personal utilizatorii. Dacă nu dorești să participați la procesul de urmărire, poți, de asemenea, renunța la setarea unui modul cookie - de exemplu, prin setarea browserului tău, care în general dezactivează cookie-urile automate. De asemenea, poți dezac-tiva modulele cookie pentru urmărirea conversiilor, setând browserul tău să blocheze modulele cookie din domeniul "googleadservices.com".

Dreptul de modificare
ChefsEvolution își rezervă dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.

Livrare mâncare București si Ilfov – un serviciu convenabil care îți poate simplifica rutina de zi cu zi

În ultimul deceniu, industria serviciilor de livrare mâncare a cunoscut o dezvoltare enormă. Cei mai mulți dintre noi încercăm să câștigăm mai mult timp liber pentru a-l putea investi în activități de relaxare. După ce am muncit o zi întreagă, când ajungem acasă, este foarte puțin probabil să ardem de nerăbdare să gătim o masă sănătoasă și gustoasă. 

În schimb, mulți dintre cei care locuiesc în București sau Ilfov preferă să opteze pentru servicii de livrare mâncare București sau Ilfov, beneficiind astfel de mai multe avantaje. Serviciile de livrare mâncare se ocupă cu pregătirea meselor noastre și cu livrarea lor până în fața ușii. Unii furnizori de astfel de servicii oferă, de asemenea, mese personalizate, pentru a îndeplini standardele noastre de aport caloric și de control al porțiilor. În plus, serviciile de livrare mâncare București sau Ilfov reprezintă soluția principală dacă ne este poftă de gustul mâncărurilor de casă. Prin plasare unei comenzi cu livrare mâncare la domiciliu vom primi mâncare sănătoasă și hrănitoare, preparată cu ingrediente de calitate, care nu conține aditivi, conservanți și nici coloranți. 

Iată care sunt principalele beneficii pe care le obținem atunci când optăm pentru livrare mâncare la domiciliu:

Economie de timp

Putem folosi timpul pe care îl economisim pentru a ne relaxa, pentru a ne odihni, pentru a petrece timp plăcut împreună cu cei dragi sau pentru a începe o nouă activitate fizică. Sunt și persoane care profită de tot timpul liber pe care îl au la dispoziție pentru a lucra și pentru a-și impulsiona astfel cariera. Serviciile de livrare mâncare București sau iIlfov nu ne ajută să economisim doar acea jumătate de oră sau o oră cât am avea nevoie pentru a pregăti o masă, dar ne ajută să economisim și timpul necesar pentru a planifica masa, pentru a găsi o rețetă, pentru a cumpără ingredientele necesare, cât și timpul de care am avea nevoie pentru a face curățenie în bucătărie după gătit și servirea mesei. 

Economie de bani

Poate că mâncarea gătită acasă este mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu mâncarea livrată la domiciliu. Totuși, dintre nota de plata la un restaurant aflat în apropiere de casă sau de serviciu, mâncărurile care pot fi cumpărate din vitrina supermarketurilor, preparatele de tip fast-food sau de patiserie, mâncarea livrată la domiciliu este mult mai accesibilă. Multor persoane li se întâmplă să intre în supermarket cu gândul de a-și cumpăra doar un sendviș și ajung să își cumpere nenumărate ale alimente, dulciuri și sucuri, iar asta se întâmplă și atunci când intrați într-o patiserie și vedeți rafturile pline cu tot felul de produse scoase din cuptor. 

Un mai bun control al dimensiunii porțiilor

Serviciile de livrare mâncare oferă porții foarte bine dimensionate, asta fiind cea mai simplă modalitate prin care puteți pierde din greutate. Când gătim acasă, suntem tentați să mâncăm peste măsură sau să nu mai lăsăm un rest de mâncare pentru a doua zi. Când cumpărăm produse fast-food, din nou ajungem să cumpărăm adesea mai multe produse pentru că nu ne putem decide doar asupra unuia. Putem face alegeri culinare sănătoase și cât se poate de dietetice prin intermediul serviciilor de livrare mâncare București sau Ilfov, ceea ce ne ajută să ne atingem obiectivele de slăbire și fitness. Dacă doriți să slăbiți, trebuie doar să alegeți preparate sănătoase, gătite la grătar, la cuptor sau la aburi, lipsite de grăsime și sosuri grele. Supele, ciorbele, supele cremă, mâncărurile cu legume și carne, legumele la grătar și peștele sunt doar câteva alegeri sănătoase.  

Respectarea obiectivelor de sănătate

Una dintre cele mai mari provocări ale respectării obiectivelor de sănătate este să facem alegeri alimentare inteligente în mod constant. Serviciul de livrare mâncare simplifică alimentația sănătoasă, permițând bucătarilor profesioniști să creeze mese echilibrate pe care pur și simplu trebuie doar să le savurăm.

Reduceți deșeurile

Adesea ni se întâmplă să fim nevoiți să aruncăm foarte multe produse din frigider, deoarece au expirat sau nu mai arată la fel de proaspăt. Știm foarte bine că, din păcate, puțini dintre noi ne-am dezobișnuit de obiceiul de a cumpăra prea multă mâncare pe care ajungem să o aruncăm. Ca să nu se mai întâmple asta, ar trebui să devenim persoane foarte calculate, care prioritizează utilizarea tuturor ingredientelor din frigider și gătirea meselor acasă. De câte ori nu ați cumpărat un ingredient pe care l-ați folosit doar pentru una sau cel mult două mese? Pe de altă parte, cu serviciul de livrare mâncare la domiciliu, putem minimiza resturile, ceea ce duce în cele din urmă la mai puține deșeuri. În plus, mesele livrate la domiciliu sau la birou ne scutesc și de efortul de a căuta ingrediente speciale pe rafturile magazinelor. 

Respectarea restricțiilor alimentare și intoleranțelor

Multe familii au unul sau mai mulți membri care trebuie să respecte anumite restricții alimentare, care prezintă o alergie la anumite ingrediente sau pur și simplu s-au născut cu o intoleranță alimentară. Poate fi dificil să satisfacem diferitele cerințe și restricții alimentare ale tuturor membrilor familiei. Același lucru este valabil și atunci când aveți mai mulți prieteni în vizită și unii dintre ei sunt nevoiți să respecte anumite restricții alimentare. Iată că serviciile de livrare mese gata preparate oferă opțiuni fără lactate, fără gluten, vegane și vegetariene pentru a elimina problemele legate de planificarea și pregătirea mesei. 

Încercați noi preparate

Un alt avantaj foarte încântător pe care îl oferă serviciile de livrare mâncare la domiciliu are legătură cu faptul că putem încerca noi feluri de mâncare pe care nu ne-am gândit poate niciodată să le preparăm acasă. Comandând mese gata preparate, s-ar putea să dăm peste noul fel de mâncare preferat.

Scăpați de stres

Este important să ne tratăm bine, mai ales după o zi stresantă și obositoare. O zi de lucru la birou poate fi foarte dificilă, la fel și o zi petrecută acasă, cu copiii. La finalul unei zile grele, vă puteți răsplăti cu o masă delicioasă, care nu necesită niciun efort și nici curățare. Meniul de preparate pe care le putem comanda la domiciliu devine din ce în ce mai diversificat, incluzând opțiuni fără lactate, fără gluten, fără ouă, vegetariene și vegane, foarte proteice sau cu un conținut scăzut de calorii, pentru a se potrivi fiecărui regim alimentar. Fiecare preparat este foarte bine analizat, echilibrat din punct de vedere nutrițional și cât se poate de delicios.