Întrebări frecvente și curiozități

Cum pot comanda mâncare gătită la oală?

Poți comanda direct de pe site-ul nostru. Alegi mâncărurile preferate de către familia ta din peste 500 de preparate și plasezi o comandă. Selectezi data de livrare și intervalul orar în care te vom găsi acasă pentru livrare (poți selecta data de livrare cu până la 45 de zile, dacă ești super-organizat). Noi gătim preparatele alese de tine, cu câteva ore înainte de livrare, din ingrediente proaspete, le răcim în mediu controlat, ambalăm în recipiente de unică folosință, le sigilăm și îți aducem preparatele fără taxă de livrare.
Păstrați alimentele în frigider după ce le recepționați!
Tu te bucuri de masă și economisești timp de mers la cumpărături, timp de gătit și timp de curățat!

Care este programul de preluare comenzi?

Poți plasa NON STOP, comenzi pe site-ul nostru, este simplu și intuitiv.
În situația în care îți este mai ușor să ne transmiți comanda telefonic, ne poți suna, de luni până sâmbătă în intervalul 08:00-19:00, la numărul de telefon 0762 72 62 72.

Pot plasa comenzi telefonic?

Da, în situația în care îți este mai ușor să ne transmiți comanda telefonic, ne poți suna, de luni până sâmbătă în intervalul 09:00-19:00, la numărul de telefon 0762 72 62 72, recomandarea noastră este să plasezi comanda online, site-ul nostru este simplu de folosit și intuitiv, ne poți lăsa chiar și mențiuni cu privire la comanda ta. Comandând online se elimină total eroarea umană.

Îmi pot alege ziua de livrare și un interval orar?

Desigur, după ce adaugi produsele în coșul de pe site îți vei selecta data de livrare și intervalul în care te găsim acasă pentru a primi bunătățile. Poți selecta data de livrare cu până la 45 de zile în avans, dacă ești super-organizat.

Care sunt zonele de livrare?

Livrăm gratuit în București și zone limitrofe din Ilfov. Pentru zonele de livrare din Ilfov te sfătuim să verifici dacă adresa ta se regăsește aici.

Pot plasa o comandă cu mai multe adrese de livrare?

În cadrul unei comenzi poți înregistra o singură adresă de livrare, chiar dacă în contul tău de pe site ai mai multe adrese de livrare înregistrate. Produsele dintr-o comandă se livrează integral la adresa indicată în comandă.
Pentru o altă adresă de livrare poți să plasezi o nouă comandă cu respectarea minimului de comandă.


Care este comanda minimă?

Zona 1 comandă minimă 99 lei:

Livrare București Sector 1, Livrare București Sector 2, Livrare București Sector 3, Livrare București Sector 4, Livrare București Sector 5, Livrare București Sector 6, Chiajna, Roșu, Chitila, Otopeni, Pipera

Zona 2 comandă minimă 199 lei:

Jilava, Berceni, Măgurele, Bragadiru, Popești-Leordeni, Clinceni, Domnești Deal, Dragomirești Vale, Mogoșoaia, Buftea, Corbeanca, Săftica, Balotești, Dumbrăveni, Tunari, Voluntari, Fundeni, Cățelu.

Zona 3 comanda minimă 349 lei (intervalul de livrare va fi stabilit ulterior):

Căciulați, Glina, Ostratu, Cernica, Dascălu, Afumați, Moara Vlăsiei, Bălăceanca, Ciorogârla, Cornetu, Țegheș, 1 Decembrie, Vidra.

Care sunt zilele de livrare?

În afară de zilele lucrătoare, luni-vineri, livrăm sâmbăta. Livrăm chiar în zilele libere dinaintea sărbătorilor naționale.
Nu se fac livrări duminica!

Care sunt opțiunile de plată pentru o comandă?

Poți achita numerar la livrare, cu cardul contactless la livrare sau poți alege metoda de plată cea mai sigură: plata online cu carduri bancare Visa, MasterCard sau American Exprex (despre criptare și confidențialitate). Modalitatea de plată se selectează pe site.

De ce este mai ieftin să comand de pe ChefsEvolution.ro decât să gătesc?

Îți aducem mâncarea în cantități generoase pentru toată familia astfel încât tu nu vei mai cumpăra mai mult decât este nevoie pentru o rețetă și combatem risipa alimentară.

58% dintre clienții noștri confirmă că prin chefsevolution.ro cheltuiesc aceiași sumă de bani pe alimente ca înainte, 19% economisesc iar 23% cheltuiesc mai mult, dar cred că este mai profitabil pentru că economisesc mult timp, preparatele sunt foarte gustoase, iar mâncarea este variată.

Unde pregătiți mâncarea?

Gătim mâncarea din ingrediente proaspete și de calitate în București, strada Primo Nebiolo 1, Sector 1, într-o bucătărie dotată modern cu echipamente profesionale.

Cum vă pot contacta?

Ne poți contacta telefonic la numărul de telefon 0762 72 62 72 sau prin e-mail la adresa: hello@chefsevolution.ro.


Pot ridica o comadă de la sediul Chefs Evolution?

Da, suntem în drumul tău spre munte, mai exact spre DN1. Poți să ridici o comandă de la noi de luni până sâmbătă în intervalul 9-16, dacă ne anunți atunci când plasezi comanda.


Livrare mâncare București si Ilfov – un serviciu convenabil care îți poate simplifica rutina de zi cu zi

În ultimul deceniu, industria serviciilor de livrare mâncare a cunoscut o dezvoltare enormă. Cei mai mulți dintre noi încercăm să câștigăm mai mult timp liber pentru a-l putea investi în activități de relaxare. După ce am muncit o zi întreagă, când ajungem acasă, este foarte puțin probabil să ardem de nerăbdare să gătim o masă sănătoasă și gustoasă. 

În schimb, mulți dintre cei care locuiesc în București sau Ilfov preferă să opteze pentru servicii de livrare mâncare București sau Ilfov, beneficiind astfel de mai multe avantaje. Serviciile de livrare mâncare se ocupă cu pregătirea meselor noastre și cu livrarea lor până în fața ușii. Unii furnizori de astfel de servicii oferă, de asemenea, mese personalizate, pentru a îndeplini standardele noastre de aport caloric și de control al porțiilor. În plus, serviciile de livrare mâncare București sau Ilfov reprezintă soluția principală dacă ne este poftă de gustul mâncărurilor de casă. Prin plasare unei comenzi cu livrare mâncare la domiciliu vom primi mâncare sănătoasă și hrănitoare, preparată cu ingrediente de calitate, care nu conține aditivi, conservanți și nici coloranți. 

Iată care sunt principalele beneficii pe care le obținem atunci când optăm pentru livrare mâncare la domiciliu:

Economie de timp

Putem folosi timpul pe care îl economisim pentru a ne relaxa, pentru a ne odihni, pentru a petrece timp plăcut împreună cu cei dragi sau pentru a începe o nouă activitate fizică. Sunt și persoane care profită de tot timpul liber pe care îl au la dispoziție pentru a lucra și pentru a-și impulsiona astfel cariera. Serviciile de livrare mâncare București sau iIlfov nu ne ajută să economisim doar acea jumătate de oră sau o oră cât am avea nevoie pentru a pregăti o masă, dar ne ajută să economisim și timpul necesar pentru a planifica masa, pentru a găsi o rețetă, pentru a cumpără ingredientele necesare, cât și timpul de care am avea nevoie pentru a face curățenie în bucătărie după gătit și servirea mesei. 

Economie de bani

Poate că mâncarea gătită acasă este mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu mâncarea livrată la domiciliu. Totuși, dintre nota de plata la un restaurant aflat în apropiere de casă sau de serviciu, mâncărurile care pot fi cumpărate din vitrina supermarketurilor, preparatele de tip fast-food sau de patiserie, mâncarea livrată la domiciliu este mult mai accesibilă. Multor persoane li se întâmplă să intre în supermarket cu gândul de a-și cumpăra doar un sendviș și ajung să își cumpere nenumărate ale alimente, dulciuri și sucuri, iar asta se întâmplă și atunci când intrați într-o patiserie și vedeți rafturile pline cu tot felul de produse scoase din cuptor. 

Un mai bun control al dimensiunii porțiilor

Serviciile de livrare mâncare oferă porții foarte bine dimensionate, asta fiind cea mai simplă modalitate prin care puteți pierde din greutate. Când gătim acasă, suntem tentați să mâncăm peste măsură sau să nu mai lăsăm un rest de mâncare pentru a doua zi. Când cumpărăm produse fast-food, din nou ajungem să cumpărăm adesea mai multe produse pentru că nu ne putem decide doar asupra unuia. Putem face alegeri culinare sănătoase și cât se poate de dietetice prin intermediul serviciilor de livrare mâncare București sau Ilfov, ceea ce ne ajută să ne atingem obiectivele de slăbire și fitness. Dacă doriți să slăbiți, trebuie doar să alegeți preparate sănătoase, gătite la grătar, la cuptor sau la aburi, lipsite de grăsime și sosuri grele. Supele, ciorbele, supele cremă, mâncărurile cu legume și carne, legumele la grătar și peștele sunt doar câteva alegeri sănătoase.  

Respectarea obiectivelor de sănătate

Una dintre cele mai mari provocări ale respectării obiectivelor de sănătate este să facem alegeri alimentare inteligente în mod constant. Serviciul de livrare mâncare simplifică alimentația sănătoasă, permițând bucătarilor profesioniști să creeze mese echilibrate pe care pur și simplu trebuie doar să le savurăm.

Reduceți deșeurile

Adesea ni se întâmplă să fim nevoiți să aruncăm foarte multe produse din frigider, deoarece au expirat sau nu mai arată la fel de proaspăt. Știm foarte bine că, din păcate, puțini dintre noi ne-am dezobișnuit de obiceiul de a cumpăra prea multă mâncare pe care ajungem să o aruncăm. Ca să nu se mai întâmple asta, ar trebui să devenim persoane foarte calculate, care prioritizează utilizarea tuturor ingredientelor din frigider și gătirea meselor acasă. De câte ori nu ați cumpărat un ingredient pe care l-ați folosit doar pentru una sau cel mult două mese? Pe de altă parte, cu serviciul de livrare mâncare la domiciliu, putem minimiza resturile, ceea ce duce în cele din urmă la mai puține deșeuri. În plus, mesele livrate la domiciliu sau la birou ne scutesc și de efortul de a căuta ingrediente speciale pe rafturile magazinelor. 

Respectarea restricțiilor alimentare și intoleranțelor

Multe familii au unul sau mai mulți membri care trebuie să respecte anumite restricții alimentare, care prezintă o alergie la anumite ingrediente sau pur și simplu s-au născut cu o intoleranță alimentară. Poate fi dificil să satisfacem diferitele cerințe și restricții alimentare ale tuturor membrilor familiei. Același lucru este valabil și atunci când aveți mai mulți prieteni în vizită și unii dintre ei sunt nevoiți să respecte anumite restricții alimentare. Iată că serviciile de livrare mese gata preparate oferă opțiuni fără lactate, fără gluten, vegane și vegetariene pentru a elimina problemele legate de planificarea și pregătirea mesei. 

Încercați noi preparate

Un alt avantaj foarte încântător pe care îl oferă serviciile de livrare mâncare la domiciliu are legătură cu faptul că putem încerca noi feluri de mâncare pe care nu ne-am gândit poate niciodată să le preparăm acasă. Comandând mese gata preparate, s-ar putea să dăm peste noul fel de mâncare preferat.

Scăpați de stres

Este important să ne tratăm bine, mai ales după o zi stresantă și obositoare. O zi de lucru la birou poate fi foarte dificilă, la fel și o zi petrecută acasă, cu copiii. La finalul unei zile grele, vă puteți răsplăti cu o masă delicioasă, care nu necesită niciun efort și nici curățare. Meniul de preparate pe care le putem comanda la domiciliu devine din ce în ce mai diversificat, incluzând opțiuni fără lactate, fără gluten, fără ouă, vegetariene și vegane, foarte proteice sau cu un conținut scăzut de calorii, pentru a se potrivi fiecărui regim alimentar. Fiecare preparat este foarte bine analizat, echilibrat din punct de vedere nutrițional și cât se poate de delicios.