De unde poți comanda mâncare gatita ca acasa online București?

De unde poți comanda mâncare gatita ca acasa online București? - Chefs Evolution

Trăim în vremuri în care ai o posibiliatete infinită când vine vorba să comanzi mancare online Bucuresti. Însă, probabil te întrebi ”de unde să comanzi?”. Nu îți mai bate capul cu gasirea restaurantului perfect, comandă de la noi! Hai să îți spunem și de ce:

10 motive pentru care să comanzi mancare gatita ca la mama acasa de la ChefsEvolution:

  1. Mancare gătită ca la mama acasă

O să ne tot repetăm pe blogul nostru cu mancarea gatita la oala ca la mama acasă. Însă este unul dintre atul nostru cel mai preferat de clienți. Bucătarii noștri îți oferă o masă copioasă cu gustul de acasă. Prepară de la ciorbe și supe până la ostropel de pui cu piure și multe alte preparate delicioase.

Vezi întregul meniu și alege prparatul tău favorit!

  1. Ingrediente proaspete

Alimentația are un rol crucial în sănătatea noastră. Nu e de ajuns să mănânci mancare sănătoasă, acestea trebuie să fie și proaspete. Însă din păcate nu toate restaurantele din orș țin cont de acest aspect. La ChefsEvolution îți garantăm că absolut tot ce îți livrăm este preparat din ingrediente proaspete!

  1. Ingrediente de calitate

Un alt aspect foarte important în gătirea unui preparat delicios este calitatea ingredientelor. Poți simiți diferența imediat. De aceea noi cumpărăm și folosim doar ingrediente de calitate pentru mâncărurile noastre.

Cauți mancare ca acasa online Bucuresti proaspătă și de calitate ca la mama acasă? ChefsEvolution e soluția!

  1. Livrare gratuită

La noi poți beneficia de livrare gratuită în funcța de zona în care stai. Astfel avem livrare gratuită în București dacă comanzi de cel puțin 99 lei sau cel puțin 149 lei în Ilfov.

  1. Oriental-Halal

Dacă îți place mâncarea orientală atunci ești în locul perfect. Îți putem prepara Cotlete de berbecuț cu cartofi copți cu cimbru, falafel. Sau dacă ești iubitor de orez îți recomandăm Biryani Oriental sau Makluba! Vezi un meniu complet pe site!

  1. Mâncare vegetariană

Nu îți place carnea? Nu-i problemă! La ChefsEvolution găsești o varietate de preparate delicioase pentru vegetarieni. Avem peste 50 de preparate. Ce spui de Supă cremă de dovleac cu crutoane de halloumi? Îți putem pregăti și musaca de legume, și pentru antreu humus de casă. Pentru micul de jun îți putem face un Avocado quesadilla. Și uite așa ai mâncare pentru toată ziua!

Vezi meniul nostru pentru toate preparatele!

Cauți un meniu complet cu mâncare pentru toate gusturile? La Chefs Evolution îl găsești!

  1. Mâncare Keto

Nutriționistul ți-a recomandat să treci pe o dietă și te simți pierdut? Nu te teme nu e sfârșitul lumii! Noi te ajutăm să te obișnuiești cu această dietă prin preparatele noastre keto delicioase! Îți putem face un Keto Lasagna cu Dovlecei sau un Keto Somon cu sos cremos de lămâie și pătrunjel. Dacă ai alte preferințe, uită-te peste meniul nostru keto și alege ce îți place.

ChefsEvolution te ajută să menții un stil de viață sănătos dar delicios!

  1. Salate de casă

Rareori găsești salate de casă la restaurante. Poți găsi o salată de vinete sau de boeuf în supermarketuri. Însă cine știe de când sunt făcute? La noi te poți bucura de o salată ca la mama acasă, proaspătă în oricare moment al zilei. Astfel avem: salată de boeuf, salată de vinete, salată rousse, salată de țelină verde și pui, și multe altele.

Comandă mâncare online București de la ChefsEvolution! O livrăm direct la ușa ta!

  1. Diversitatea de cărnuri

La noi găsești o varietate foarte vastă de cărnuri. Îți putem prepara o Supă de curcan cu baby spanac și fasole - low calories. Poți să îți răsfeți papilele cu Piept de rață cu piersică și brânză de capră. Poți să ai parte de o experiență culinară extremă cu Tocană braziliană cu vițel de lapte.

Poți să te bucuri de Saramură de crap cu mămăliguță la grătar sau de niște Pui chinezesc cu orez și urechi de lemn. Și desigur, avem și preparate din porc, cum ar fi Ceafă ardelenească la cuptor cu piure de cartof copt și kapia.

  1. Deserturi

Da, exact! Pe lângă toate preparatele astea mai avem timp și să îți îndulcim ziua cu un desert fenomenal. Cum ar fi Tort de biscuiți cu ganache de ciocolată și unt.

Sună-ne acum și comandă mâncare online București pentru toate gusturile!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate