Cea mai bună mâncare la oală din București

Cea mai bună mâncare la oală din București - Chefs Evolution

Din ce în ce mai multe persoane încep să acorde o mai mare importanță regimului alimentar din dorința de a se bucura de o stare mai bună de sănătate, de un nivel mai ridicat de energie și vitalitate, de un aspect mai frumos și de o calitate mai înaltă a vieții. Dar pentru a adopta o dietă mai sănătoasă, este necesar să combinăm știința nutrițională, simțul moderației și plăcerea pentru mâncare. Cei mai mulți dintre noi știm că salata proaspătă, mâncarea gătită acasă și fructele sunt mult mai bune decât dulciurile, batoanele energizante și mâncărurile de tip fast-food. Prin urmare, trebuie doar să facem trecerea de la obiceiurile actuale la unele mai sănătoase și, din fericire, există mai multe modalități prin care ne putem atinge acest obiectiv, inclusiv prin comandarea de mâncare la oală – un serviciu modern, menit să ne susțină decizia de a mânca mai sănătos în ciuda programelor încărcate. 

Mâncare la oală – alternativa sănătoasă la fast food

Pentru a adopta un regim alimentar mai sănătos, primul pas implică eliminarea mâncărurilor prăjite și a grăsimilor care sunt solide la temperatura camerei, cum ar fi untul, margarina, dar și untura. Această schimbare simplă reduce grăsimile saturate din dietele noastre. Mâncarea la oală este gătită cel mai adesea cu grăsimi sănătoase, cum ar fi ulei de măsline, ulei de floarea soarelui sau ulei de rapiță, care rămân sub formă lichidă atunci când sunt depozitate în dulap. De asemenea, tehnica de preparare nu implică prăjirea, ci sotat sau gătit cu aburi. Deoarece mâncarea la oală poate fi împărțită împreună cu colegii sau familia, cantitatea de grăsime utilizată la gătirea mâncării este împărțită între toate persoanele care mănâncă din acea oală, așa că nu trebuie să vă faceți prea multe griji în privința caloriilor. Tot pentru a vă menține nivelul de grăsimi sub control, dacă simțiți nevoia de gustări între mese, atunci încercați să valorificați puterea nucilor și a semințelor. Migdalele, caju, nucile, alunele și fisticul conțin o multitudine de nutrienți benefici, inclusiv vitamina E, acid folic, potasiu și fibre. Deși nucile sunt bogate în grăsimi, grăsimea lor este în principal nesaturată, fiind o alegere excelentă pentru a urma un regim alimentar mai sănătos. 

Mâncarea la oală – o mâncare completă pentru o zi încărcată

Mâncarea la oală care în Bucuresti poate fi comandată cu mare ușurință nu doar că este preparată din alimente proaspete și sănătoase, dar nici nu mai are nevoie de alte adaosuri. Pe lângă mâncarea la oală, mai puteți comanda salate sau alte garnituri pentru a vă bucura de o masă completă și delicioasă, fără nicio pregătire în bucătărie. De cele mai multe ori, mâncarea la oală nu mai trebuie completată nici măcar cu sare sau alte condimente. Tot pentru a vă bucura de o stare de sănătate mai bună, este recomandat să gustați mâncarea înainte de a-i mai adăuga sare. Încercați să puneți capăt obiceiului de a presăra sare peste mâncare fără să o fi gustat în prealabil. 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate