Alină-ți foamea cu ostropel de pui a la Chefs Evolution

Alină-ți foamea cu ostropel de pui a la Chefs Evolution - Chefs Evolution

Ostropelul de pui este unul dintre cele mai drăgite feluri de mâncare ale românilor.  Suntem iubitori de ostropel de pui de prima dată când ni l-a preparat bunica.  Și rămâne să iubim acest preparat până la ultimul nostru durm din viață.

Ai mânca ceva cremos și gustos? Comandă ostropel de pui!

Acest preparat se află în top la toate vârstele, și la cei mici, și la adulți și și la seniori. Și de ce nu s-ar poziționa așa sus? Carne de pui într-un sos dulce și mega cremos de roșii. Ce ți-ai dori mai mult de atât?

Unii o consumă cu mămăligă, însă noi credem că aceasta se combină perfect cu un piure pufos! Ingredientele sunt simple,  pulpe de pui inferioare, sos de roșii, câteva foi de dafin, usturoi și condimente. Însă doar un bucătar experimentat poate să aducă din niște ingrediente simple un gust de neuitat.

Așa cum sunt bucătarii noștri, pasionați și dedicați de gătit, de ani de zile. Secretul unui ostropel de pui reușit stă în experiența și pasiunea bucătarului. Când o mâncare este făcută cu dragoste atunci se simte și pe gustul acesteia. Și și invers e adevărat, când o mâncare este făcută numa să fie făcută se poate simți pe gust.

Ți-e foame? Comandă acum și ai livrare gratuită în București și Ilfov dacă comanzi de cel puțin 99 respectiv 149 de lei!

Hai să lăsăm un pic ostropelul nostru mega delicios și să vorbim despre altceva. Hmmm… Dar oare ce altceva ar fi la fel de bun ca o porție de ostropel de pui? Ei bine mai bun, nimic! Însă aproape la fel de bun escalopul nostru de pui parmigiano.

Un escalop de pui mega cremos cu parmezan și smântână dulce. Care te va duce într-o călătorie de neuitat a gusturilor. Dacă vrei să iei parte și tu în această călătorie, sună la Chefs Evolution și comandă acum! Și tot ce trebuie să faci pentru călătoria asta e să ne aștepți și să savurezi preparatul nostru memeorabil.

De restul ne ocupăm noi, deoarece oferim livrare mâncare direct la ușa ta! Ca tu să ai parte de cea mai gustoasă și relaxantă experiență culinară! Poți să ne aștepți la tine acasă sau la servici, nu contează! Atâta timp cât te afli în București sau Ilfov noi ți-o livrăm!

Ești curios ce preparate din pui mai avem?

Pe lângă mult drăgitul nostru ostropel de pui, mai avem peste 25 de preparate de îți lingi degetele! Avem bunătăți pregătite ca la mama acasă. Cum ar fi: tocăniță de legume și pui, pilaf cu piept de pui, ficăței lionezi cu piure de cartofi pufoși. Sau supe de casă, supă de pui cu găluște sau cu tăiței.

Facem din această pasăre gustoasă și preparate cu o combinație de gusturi mai neobișnuite, dar delicioase. De exemplu, șnițele cu pesmet panko și migdale, pui gratinat cu cartofi și bacon, pui cu broccoli și penne. Mai preparăm și spanac ardelenesc cu pulpe de pui sau mâncărică de mazăre cu piept de pui.

Dacă ești la dietă îți recomandăm coapse de pui cu piure de conopidă, este pur și simplu delicios! Sau dacă ești la o dietă keto, avem preparate de te dau pe spate! Avem pui cu broccoli și unt sau keto pui alfredo! Dacă ești fan de mâncare chinezească, încearcă puiul chinezesc cu orez și urechi de lemn sau puiul Sanghai!

Pe lângă că e gustoasă, e și sănătoasă! Iată o listă cu beneficiile cărnii de pui:

  1. Puiul oferă vitamine și minerale care sunt implicate în funcția creierului

Carnea de pui conține vitamina B12 și colină, care au un rol important în dezvoltarea creierului la copii. Pot ajuta sistemul nervos să funcționeze corect și să ajute performanța cognitivă la adulții în vârstă.

  1. Puiul întărește oasele

Puiul este o sursă de proteine ​​dietetice. Iar proteinele pot contribui la rezistența și sănătatea oaselor.

  1. Puiul ajută la menținerea sănătății inimii

Puiul oferă vitamine și minerale importante într-o dietă sănătoasă pentru inimă. Cu un conținut scăzut de grăsimi și cu un  conținut scăzut de colesterol, cum ar fi dieta DASH. Acesta fiind un regim care consolidează sănătatea cardiacă.

Și astea sunt doar câteva din multele beneficii ale puiului. Așa că ce mai aștepți? Comanda mancare gatita acum de la Chefs Evolution!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate